Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

 Buna ivaz, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Binalarda sınırlı standartlarda yan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu nedenle elan yüksek bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. çoğu kez maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolaylıkla ve hariçya gerçek açılmalıdır.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları nizamlı olarak yapılmalıdır. Kapının düzenli çkızılışmasını elde etmek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım bünyelmalıdır.

Cemiyet ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek midein tıklayın.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı aklı başında sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Yangın Merdiveni Kapısı Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye uyum ve şayeste paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 uyum sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yapmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en onat fiyatlarla iye olgunlaşmak midein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma olgun alabilirsiniz.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page