En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın pıtrakı sertya kapanmasını sağlamlamaktır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yüzı keşik, yangın kapıları ekseriya özel şümul ve kapı menteşeleri kadar vesair yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı montajı büsbütün meraklı şekilde binalması gereken ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çıkan üründe sakatlık kuruluşlmaması gereken bir çalışmalemdir.

Yangın yahut ivedi gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kapının bediiyat dokuması ve dilek edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Makul Yangın Kapısı Fiyatları bir ısıya denli dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlamlayana derece dayanması çok önemlidir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın bapsı son merhale ciddi bir öneme sahiptir.

Hassaten yangın bapları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da felaketlerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve esrarın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son perese kaliteli olmalıdır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Report this wiki page